flaghu3  social email  social www  social fb  social messenger    

SEMPITERNAL FAME SCHNAUZER KENNEL © FCI

Jogi nyilatkozat


A jelen honlapon elérhető adatok, információk felhasználása a felhasználó felelősségére történik. A honlap letöltésével, megtekintésével a látogató elfogadja az alábbi feltételeket, a jelen jognyilatkozatban foglalt felelősség-kizárásokat és felelősség-korlátozásokat. Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy ezen feltételek Önnek nem felelnek meg, úgy kérjük hagyja el a weblapot.
Ezen az oldalon elérhető anyagokat és információkat Kecskeméty László, a Sempiternal Fame kennel tenyésztője, a weboldal tulajdonosaként tette közzé, aki egyben tulajdonosa a honlapon megtalálható grafikai munkáknak, az itt közzétett cikkeknek és tartalmaknak.
Az oldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. A cikkek, tanácsok és linkek semmilyen körülmények között nem tekinthetőek orvosi szakvéleménynek és nem minden esetben teljes körűek, kizárólag ismeretterjesztésre szolgálnak.
A honlap szerkezete, külalakja, tartalma Kecskeméty László, a Sempiternal Fame kennel tenyésztőjének tulajdona. A honlapon található anyagok és termékek a magyar és a nemzetközi szerzői -, valamint szellemi alkotásokra vonatkozó egyéb jogszabályok védelme alatt állnak. Nem másolhatók, nem tehetők közzé, nem jeleníthetők meg harmadik fél által.
A honlap szöveges tartalmának idézése megengedett, feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti célból történik, és a forrás ( Sempiternal Fame kennel, http://schnauzers.hu, szerző: ..........) feltüntetésre kerül. A saját tulajdonú grafikák, fotók, szöveges részek illetéktelen, részben vagy egészben történő felhasználásakor a felhasználó köteles szerzői díjat fizetni, a megjelölt szerzőijog tulajdonos(ok) felé.
Kecskeméty László rendszeresen frissíti a honlapon elhelyezett tartalmat, azonban ezek pontosságát nem tudja garantálni. A honlapon lévő információk a rájuk vonatkozóan feltüntetett időpontban, ennek hiányában a honlapra történő feltöltés idején aktuális helyzetet tükrözik, azonban az információk csak időleges tájékoztatást nyújtanak, és az idő múlásával, valamint a körülményekkel megváltozhatnak. Kecskeméty László fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

Kecskeméty László, a Sempiternal Fame kennel tulajdonosaként nem tartozik felelősséggel bármilyen esetlegesen bekövetkező közvetlen vagy közvetett kárért vagy veszteségért, amelyek honlapjának használatából, annak nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, az oldalra vezető linkekből, és/vagy más oldalakon közölt információk használatából vagy más hasonló okból származnak, valamint a honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért.

Kecskeméty László, a Sempiternal Fame kennel tulajdonosa nem tudja garantálni, hogy weboldalának működése minden körülmények között zavar-, és hibamentes lesz; valamint hogy a weboldal illetve a tároló szerver vírus- és más kártékony tartalomtól mentes, ugyanis ezen körülmények nincsenek Kecskeméty László, a Sempiternal Fame kennel tulajdonosának teljes irányítása alatt.